top of page

Kwaliteit in brandkasten en kluizen

Specialist in brandkasten en kluizen

Sleutel Expres is uw Antwerpse specialist voor allerlei soorten brandkasten, inbouwkluizen, muurkluizen, brand- en inbraakbeveiligde safes, sleutelkasten en geldkistjes. Wij leveren onze brandkasten rechtstreeks van de leverancier voor uiterst interessante prijzen en met gratis transport.

 

Bij Sleutel Expres adviseren we voor de juiste kluis voor uw gebruik. Er wordt vaak gedacht dat kluizen altijd zowel brand- als inbraakbestendig zijn, maar vaak is dit niet het geval. Er bestaan heel wat verschillende soorten kluizen. Daarnaast is er ook veel verschil in sloten, plaatsingsmogelijkheden en in prijs. Daarom is het belangrijk dat uw zich goed laat adviseren voor uw aankoop.

Logo Abus
press to zoom
Logo De Raat
press to zoom
Logo Dombrecht safes
press to zoom
1/1

Ons aanbod in brandkasten en kluizen

Bij Sleutel Expres kan u terecht voor het kopen van een gepaste brandkast of kluis voor uw woning. In ons aanbod hebben vrijstaande kluizen, opbouw muurkluizen en inbouwkluizen. Deze bestaan uiteraard in verschillende uitvoeringen en formaten:

Brandvrije brandkast

Sterke en inbraakveilige safe

Brandvrije en inbraakveilige safe

Sleutelkastjes met of zonder slot

Geldkistjes in diverse formaten

Bij Sleutel Expres kiezen we steeds voor topkwaliteit. Daarom hebben wij enkel de gerenommeerde topmerken in ons aanbod. De merken die u bij ons kan terugvinden zijn: 

  • Burg Wächter

  • Dombrecht safes

  • Cisa

 

Niet alleen voor uw safe of kluis kan u bij ons terecht, maar maken ook extra kluis- of safesleutels bij. Deze reservesleutels maken we namelijk zelf in ons eigen atelier.

B005P12C5A-1
press to zoom
MoneySafe
press to zoom
safe
press to zoom
1/1

Gratis levering aan huis

Een kluis kopen bij Sleutel Expres? Geniet van gratis levering aan huis! Wij hebben niet alleen een ruim aanbod in kluizen, maar ook nog eens een excellente service. Koopt u uw brandkast, safe of kluis aan bij Sleutel Expres? Dan kan u ook genieten van gratis levering aan huis. Uw kluis wordt namelijk helemaal gratis bij u thuis in regio Antwerpen geleverd! Maak u dus geen zorgen over aangepast vervoer, want wij leveren uw nieuwe brandkast tot aan uw deur.

 

Benieuwd naar ons aanbod in kluizen? Kom langs bij Sleutel Express om uw voorkeuren en ons aanbod te bespreken. Wij maken graag de nodige tijd vrij om u advies te geven zodat u de ideale kluis heeft voor uw gebruik.

Interesse in een degelijke safe met alle service? Sleutel Expres helpt u graag verder!

bottom of page