top of page

Deurpompen - deurautomaten - deursluiters

Waarom een deurpomp kopen?

Met een deurpomp voor uw deur, heeft u altijd de handen vrij wanneer u door de deur gaat. Deurpompen of deurautomaten zijn vaak populair in horecazaken of winkels, maar u kan ook altijd een deurpomp laten installeren bij u thuis. Zowel binnen- als buitendeuren kan u automatisch laten sluiten met dergelijke systeem.

logo burgwachter
press to zoom
logo cisa
press to zoom
logo dorma
press to zoom
logo geze
press to zoom
1/1

Soorten deurpompen

Sleutel Expres heeft een groot aanbod aan deurpompen en deurautomaten. Het voordeel aan een deurpomp is dat je hiermee uw binnen- en buitendeuren geruisloos kan openen en sluiten. Het is een hydraulisch systeem dat werkt met een veer. Dit zorgt ervoor dat de deur automatisch sluit na opening. 

Onze deursluiters zijn geschikt voor intensief gebruik met sluitkracht 1 (20kg), 2 (40kg), 3 (60kg), 4 (80kg), 5 (100kg) en 6 (120 kg). Hou zeker rekening met de sluitkracht bij de aankoop van een deurdranger. Het gewicht van de deur in kwestie heeft een invloed op de te kiezen sluitkracht, uiteraard moet er ook rekening gehouden worden met andere zaken dan alleen het gewicht van de deur. 

 

Daarnaast zijn er ook verschillende bedieningsmogelijkheden zoals drukknoppen, sleutelschakelaars, paslezers, bewegingssensoren, afstandsbediening enz.

Kortom voor uw deurpomp heeft u een ruime keuze bij Sleutel Expres, wij helpen u dan ook graag verder met het maken van de juiste keuze.

DORMA-TS93-deurpomp
press to zoom
Deurpomp-met-schaararm
press to zoom
dorma_ts_93_deurpomp.jpg_image_slider_product_image_slider_zoom
press to zoom
1/1

Deurpomp plaatsen of laten installeren?

Wat betreft het installeren van een deurpomp, heeft u twee opties. Ofwel koopt u een deurpomp en installeert u deze zelf bij u thuis, ofwel laat u de deurpomp plaatsen door een vakman met kennis van zaken. Sleutel Expres is namelijk ook expert in het plaatsen van deurpompen en andere systemen. 


Voor het installeren van een deurpomp, komen wij steeds eerst ter plaatse kijken en de omstandigheden analyseren voor we beslissen welke deurpomp de beste oplossing is voor u en vooraleer we de sluitkracht bepalen. In onze analyse houden wij rekening met de gebruiksintensiteit en de eventuele tegenwind of tegendruk. Ook de voor- en nadelen van verschillende bedieningssystemen zoals drukknoppen, sleutelschakelaars, afstandsbediening, paslezers, etc… bespreken we met u zodat u zelf een doordachte keuze kan maken.

Nadat we alles hebben besproken en u alles heeft besloten, komen wij uw deurpomp installeren bij u thuis. We doen dit met de nodige vakkennis zodat wij een evenwichtige en haast geruisloze sluiting kunnen garanderen.

Snelle en degelijke service

Hebt u interesse in het kopen van een deurpomp of deursluiter? Wilt u hier graag meer info over? Bezoek dan de winkel van Sleutel Expres in Antwerpen en ontdek onze handige en veilige oplossingen!

bottom of page