Raam- en deurbeveiliging met Sleutel Expres

Raam- en deurbeveiliging

Zijn er meer en meer inbraken in uw buurt? Of heeft u net bezoek gekregen van dieven? Misschien heeft u wel een nieuwe woning gekocht en heeft u er geen idee van hoeveel reservesleutels er gemaakt zijn? 

 

In deze situaties denkt u er allicht aan om de sloten te laten vervangen of om te kiezen voor extra beveiliging aan uw ramen en deuren. Ook voor beveiliging van uw woning bent u bij Sleutel Expres aan het juiste adres. 

Vertrouw voor uw beveiliging tegen inbraak op Sleutel Expres!

U vindt bij ons onder andere:

Anti-inbraakprofielen

Meerpuntsluitingen

Dievenklauwen

Beveiligde schroeven

...

Nieuwe sloten of extra inbraakveilige raam-en deurbeveiliging?

Wat betreft de beveiliging van uw sloten heeft u bij Sleutel Expres twee keuzes. Ofwel kiest laat u uw huidige sloten laten vervangen door nieuwe standaard sloten of u kan opteren voor extra inbraakbestendige veiligheidssloten. Bij Sleutel Express kunnen wij beide types van sloten plaatsen. U kan uiteraard ook kiezen voor een maximale of extra deur- en raambeveiliging door de scharnieren en de raam- en deurprofielen extra beveiligen.


De meeste van onze veiligheidssloten dragen het SKG-keurmerk. Met dit keurmerk bent u bestaan in verschillende categorieën: 1*, 2** of 3 ***. Hierdoor kan u zelf de inbraakwerendheid van de sloten kiezen. Deze veiligheidsloten zijn niet alleen goed om uw huis extra te beveiligen, maar kunnen ook interessant blijken voor uw verzekeringspremie. Breng dus zeker uw verzekering op de hoogte van de nieuwe veiligheidssloten.

dieckmann
press to zoom
abus
press to zoom
1/1