top of page

Vakwerk in sleutels en master keys

Sleutels bijmaken

Sleutel Expres in Antwerpen biedt een enorme keuze aan verschillende merken en soorten sleutels. Zo kunt u bij ons terecht voor eens snelle service als u sleutels wilt laten bijmaken. 


Heeft u een extra sleutel nodig zodat er iemand altijd over een reserve sleutel beschikt? Is uw sleutel afgebroken in het slot? De autodeur dichtgeslagen met de sleutels nog in het slot?... Er zijn verschillende redenen waarom uw een extra sleutel wilt laten bijmaken of een nieuwe nodig hebt.

 

Sleutel Expres specialiseert zich in het bijmaken van sleutels en u kan bij ons terecht voor het bijmaken van elk type sleutel. In de meeste gevallen kunnen wij uw sleutels zelfs bijmaken terwijl u wacht. 

Sleutels in alle vormen en maten

Niet enkel voor het bijmaken van een eenvoudige huissleutel kan u bij ons terecht. Wij zijn tevens in staat om meer gesofisticeerde sleutels bij te maken. Denk bijvoorbeeld aan huissleutels met een meerpuntsluiting, speciale veiligheidssleutels, maar ook voor autosleutels kan u bij ons terecht…. 

Om een sleutel te laten bijmaken in onze winkel te Antwerpen, vragen wij u om één van de volgende zaken mee te brengen: de te bij te maken sleutel, het eigendomcertificaat of het unieke sleutelnummer. Bent u echter niet in staat om de sleutel te brengen, omdat deze bijvoorbeeld is afgebroken in het slot? Geen probleem! Wij komen voor dergelijke problemen ter plaatse om het slot te vervangen en uw te voorzien van een nieuw set sleutels. Wij maken sleutels van alle merken bij (ook codesleutels) voor bestaande sloten in huis, voor kasten of auto’s, bv. met transponder voor Mercedes-, Ford- en Opel-modellen.
 

Ja, zelfs autosleutels kunnen wij bijmaken. Voor de klassieke autosleutels geldt ook hier de regel dat we deze kunnen bijmaken wanneer u wacht. Gaat het over afstandgestuurde autosleutels met transponder? In dat geval kunnen wij u nog zeker verder helpen, wij maken in dat geval de autosleutel bij waarmee u uw wagen dan voorlopig manueel kan openen. Achteraf kan u dan naar de garage gaan om de elektrische codering van de transponder chip na te kijken door een erkende garage. 

Dom cylinder
press to zoom
brandkastsleutels
press to zoom
sleutel bijmaken
press to zoom
1/1

Master key of slimme loper laten maken

Naast het bijmaken van sleutels, biedt Sleutel Expres ook sluitplannen en master keys van eigen fabricaat om verschillende deuren met één sleutel te bedienen. Zo zegt u dag tegen die zware sleutelbos en bent u beholpen met één sleutel.  Een master key is ideaal voor de verschillende deuren in hun huis en misschien ook voor uw professionele zaak. 

Bij Sleutel Expres heeft u de keuze tussen standaard master keys en slimme lopers van eigen fabricaat waarmee de eigenaar toegang heeft tot de gewenste sloten. Voor een slimme loper maken we steeds eerst een gepast sluitplan waarin overzichtelijk wordt opgelijst welke deuren kunnen geopend worden met de loper en welke juist niet.

Vertrouw voor sleutels op het vakwerk van Sleutel Expres in Antwerpen!

bottom of page