Slotenmaker nodig? Onze depannagedienst is al onderweg!

Openen en beveiligen van sloten

Bij Sleutel Expres (Antwerpen) bent u aan het juiste adres voor een gespecialiseerde slotenmaker met jaren ervaring. Voor elk soort probleem met uw sloten kan u bij ons terecht voor een vakkundige oplossing. Bij ons kunt u terecht voor de opening en beveiliging van deuren en sloten. Wij komen in heel Groot Antwerpen ter plaatse om de deur voor u te openen of uw nieuwe sloten te plaatsen zodat ongewenste bezoekers ze niet meer open krijgen.

Wij openen elk soort slot en deur

Heeft u zichzelf per ongeluk buiten gesloten? Of bent u gewoon de huissleutels verloren? Kortom, u geraakt uw eigen woning niet meer binnen? Dan zijn wij als slotenmaker uw redder in nood! Sleutel Expres garandeert snel ter plaatse te zijn zodat u weer snel uw eigen woning kan betreden. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van allerlei sloten. Maak u geen zorgen, wij krijgen uw deur weer in mum van tijd geopend, ook de meest gesofisticeerde veiligheidssloten. Wij zijn sinds 1958 actief als slotenmaker en hebben een jarenlange ervaring met het openen van sloten. We hebben ervaring met onder andere:

  • Mechanische sloten met een- of meerpuntsluiting

  • Speciale veiligheidssloten voor aluminium ramen en deuren

  • Elektrische sloten met gecontroleerde ontgrendeling (bv. parlofoons)

  • Veiligheidscilinders met eigendomscertificaat

  • Kleine en grote hangsloten (al dan niet met certificaat)

Wij plaatsen uw nieuwe sloten

Heeft u onlangs dieven in huis gehad en wenst u uw sloten allemaal te vervangen? Of misschien is uw woning wel toen aan nieuwe (en betere) sloten? Ook voor het plaatsen van nieuwe sloten, bent u bij Sleutel Expres van harte welkom. Ook voor het plaatsen van nieuwe sloten streven we ernaar om snel ter plaatse te zijn zodat wij u snel kunnen verder helpen met uw probleem. 

 

Uiteraard kunnen wij u ook verder helpen met tips in verband met veiligheid en het kiezen van de juiste sloten voor uw woning en het gebruik hiervan. Vertrouw dus op Sleutel Expres en maak u geen zorgen over uw sloten. Wij garanderen een snelle levering en plaatsing van veiligheidssloten en veiligheidscilinders van eigen fabricage. Ook doen wij reparatie en bieden een professionele service. Bij Sleutel Expres kan u zeker zijn van efficiënt werk door een vakman.

Dom cylinder
press to zoom
Cisa rosetta
press to zoom
Sloten
press to zoom
1/1
Logo Cisa
press to zoom
Logo Dyla
press to zoom
Logo litto
press to zoom
Logo nemef
press to zoom
Logo yale
press to zoom
Logo wilka
press to zoom
1/1

Openen en beveiligen van elektrische sloten

Bij Sleutel Expres (Antwerpen) bent u aan het juiste adres voor een het plaatsen van elektrische sloten. Bij ons kunt u terecht voor de opening en beveiliging van deuren en sloten. Wij komen in heel Antwerpen ter plaatse om de deur voor u te openen of uw nieuwe sloten te plaatsen zodat ongewenste bezoekers ze niet meer open krijgen.

Elektrische sloten
press to zoom
Elektrische sloten
press to zoom
Elektrische sloten
press to zoom
1/1
Logo sewosy
press to zoom
Logo maasland
press to zoom
Logo eff eff
press to zoom
Logo iseo
press to zoom
Logo gu
press to zoom
1/1

Wij garanderen een snelle levering en plaatsing van veiligheidssloten en veiligheidscilinders van eigen fabricage. Ook doen wij reparatie en bieden een professionele service. Bij Sleutel Expres kan u zeker zijn van efficiënt werk door een vakman.